اسپری بوبر و خوشبو کننده خودرو کوکمی Koch Chemie Cozy Cotton
اسپری بوبر و خوشبو کننده خودرو کوکمی Koch Chemie Cozy Cotton با ایجاد رایحه معتدل و شیرین در فضای داخلی خودرو، حس تازگی و تمیزی را به ارمغان می آورد و بوی بد و ناخوشایند را از بین می برد.
- بازگشت کالا تا ۷ روز طبق شرایط مرجوعی
- ارسال رایگان با خرید بیش از 5 میلیون تومان
- ضمانت اصالت و سلامت کالا
قیمت :
920.000 تومان
3 در انبار

محصولات مرتبط
احتمالا برای شما هم پیش آمده که با بوی دود، ماندگی، کثیفی و … در خودرویتان مواجه شوید و از استشمام آن اذیت شوید، برای حل این مشکل تنوع زیادی از خوشبو کننده های خودرو در بازار وجود دارد که می توانید استفاده کنید، اما ما در اینجا به شما اسپری بوبر و خوشبو کننده خودرو کوکمی Koch Chemie Cozy Cotton را پیشنهاد میکنیم. چرا که این محصول آلمانی با کیفیت، هم بوگیر بوده و در برطرف کردن بوی بد داخل خودرو خیلی قوی عمل می کند و هم رایحه شیرین Cozy Cotton را در فضا پراکنده می کند. رایجه ای که پراکنده بودن آن در فضا، حس آرامش و تمیزی را به ارمغان می آورد، بدون اینکه بوی تند اذیت کننده داشته باشد و یا ایجاد سردرد کند. اگر به رایحه های شیرین ملایم همراه با حس تمیزی علاقه مند هستید، این محصول برای شماست.
مشخصات اسپری بوبر و خوشبو کننده خودرو کوکمی Koch Chemie Cozy Cotton
- رایحهای شیرین و ملایم
- ایجاد حس آرامش و تمیزی داخل خودرو
- ماندگاری بالا با پخش بوی ملایم و متعادل
- بدون ایجاد حس سنگینی یا تند بودن
- برند کوکمی اورجینال ساخت کشور آلمان
- استفاده اسپری ای
- بر پایه آب فاقد الکل
- حجم 100 مییل
روش استفاده
برای استفاده، اول محصول را تکان دهید و سپس دو تا 5 بار در هوای داخل کابین خودرو اسپری کنید. در بخش های داخلی خودرو مثل زیر صندلی جلو و یا کنسول وسط نیز می توانید اسپری کنید. با اینکه امکان استفاده روزانه وجود دارد، اما برای اثر بخشی بیشتر، توصیه می شود که بلافاصله پس از تمیز کردن هم استفاده نمایید.
توجه: از اسپری کردن محصول بر روی کفپوش یا پدالها خودداری کنید، زیرا خطر لیز خوردگی برای سرنشینان خودرو را به همراه دارد. همچنین محصول را بر روی سطوح حساس مثل شیشه، صفحه نمایش و چرم خودرو اسپری نکنید، چرا که به این سطوح حساس آسیب وارد می کند.
حجم | |
---|---|
کشور سازنده | |
نوع مصرف |
دیدگاهها
پاکسازی فیلترهیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.