باکس نظم دهنده عقب خودروهای کابین دار از جمله KMC T8، KMC T9 و هایلوکس KMCBOX
13.500.000 تومان
باکس نظم دهنده عقب ماشین های کابین دار از جمله KMC T8، KMC T9 و هایلوکس یکی از تجهیزات جانبی کاربردی خودرو است که با ارائه بیشترین فضای ممکن، این امکان را برایتان ایجاد می کند که بارها و وسایل خود را به شکل طبقه بندی شده و کاملا ایمن در کابین خودرو قرار دهید.
| عرض | 150(cm) |
|---|---|
| کشور سازنده | چين |
در انبار موجود نمی باشد
توضیحات
باکس نظم دهنده عقب ماشین های کابین دار از جمله KMC T8، KMC T9 و هایلوکس یکی از تجهیزات جانبی کاربردی خودرو است که با ارائه بیشترین فضای ممکن، این امکان را برایتان ایجاد می کند که بارها و وسایل خود را به شکل طبقه بندی شده و کاملا ایمن در صندوق عقب قرار دهید.
این باکس از پلاستیک فشرده بسیار مستحکم ساخته شده است که در برابر آب، گرد و خاک و رطوبت بسیار مقاوم است و آسیب نمی بیند. این باکس با مقاومت بالایی که دارد، به خوبی از بارها و وسایل شما در برابر برف و باران، آلودگی و گرد و خاک محافظت می کند.
استفاده از این باکس، فضای حمل بار خودرو را به شکل قابل توجهی افزایش می دهد و کمک می کند که وسایل بیشتری را حمل کنید. باکس نظم دهنده عقب ماشین های کابین دار از جمله KMC T8، KMC T9 در برابر ضربه و سایش مقاوم است، طول عمر و دوام بسیار بالایی دارد که به راحتی نیز روی خودرو نصب میشود و نیازی به ابزار خاصی ندارد.
این باکس با عرض 150 سانتی متر و قاعده تقریبا 96 سانتی متری برای خودرهای کی ام سی t8 و t9 و همچنین خودروی هایلوکس قابل استفاده است که در آن 150 قوطی آب معدنی جای می گیرد. دسترسی به داخل این باکس نظم دهنده و گذاشتن و برداشتن وسیله در آن بسیار راحت است، چون هم در دو سمت آن و هم در وسطش در دارد.
محصولات مشابه
پارچه جیر بدون چسب عرض 140 سانتی متر داخل خودرو Suede Inside Cars 140cm
محصولات موجود
زره محافظ و ضربه گیر درب و سپر خودرو در رنگ های نقره ای، سفید، مشکی و شاین
محصولات موجود








دیدگاهها
حذف فیلترهاهیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.