پولیش تک مرحله ای 250 میلی لیتر کوکمی Koch Chemie One Cut & Finish P6.01 250ml
2.555.280 تومان
پولیش تک مرحله ای 250 میل کوکمی Koch Chemie One Cut & Finish P6.01 250 ml در یک مرحله خط و خش های خودرو رو از بین برده و براقیت فوق العاده ای به رنگ می بخشد.
| وزن | 250 گرم |
|---|---|
| برند | Koch Chemie کوکمی |
| حجم | 250 میلی لیتر |
| درجه کیفی | عالی |
| کشور سازنده | آلمان |
| میزان زبری | تک مرحله |
در انبار موجود نمی باشد
توضیحات
پولیش تک مرحله ای 250 میل کوکمی Koch Chemie One Cut & Finish P6.01 250 ml تنها در یک مرحله آسیب هایی به اندازه آثار سنباده 2000 به بالا را از بین برده و براقیت بی نظیری را با توجه به واکس موجود در آن به رنگ خودرو می بخشد. ویژگی های پولیش تک مرحله کوکمی Koch Chemie One Cut & Finish P6.01 در پی رویکردهای اقتصادی هر چه بیشتر، کمپانی کوکمی اقدام به تولید یک پولیش تک مرحله ای جدید به جای سیستم پولیش کاری دو مرحله ای نموده است.
پولیش تک مرحله ای 250 میلی لیتر کوکمی
این پولیش خودرو به گونه ای طراحی و تولید شده که بهینه ترین نسبت کات و براقیت را فراهم آورد. روش استفاده برای دستیابی به بهترین نتیجه توصیه می کنیم از پد نارنجی تک مرحله کوکمی و پولیشر اوربیتال استفاده کنید. قبل از استفاده، پد باید کاملا خشک باشد. پولیش تک مرحله کوکمی را روی سطح مورد نظر بریزید و دستگاه پولیش را با فشار و سرعت متوسط و در حرکات صلیبی روی قسمت مورد نظر بکشید. در مرحله آخر با استفاده از دستمال میکروفایبر باقی مانده ها را تمیز کنید. چند نکته مهم : قبل از استفاده بطری را تکان دهید. سازگاری محصول را بررسی کرده و از آن بر روی سطوح گرم استفاده نکنید. از قرار دادن پولیش کوکمی در برابر دمای زیاد اجتناب کنید.
محصولات مشابه
پولیش آنتی هولوگرام یک لیتری پرفکت فینیش سوناکس Sonax Profiline Perfect Finish Polish 1L
محصولات موجود
پولیش نیمه زبر (متوسط) 500 میلی لیتری اتوسل Autosol Car Polish 500 ml
موجود نیست
پولیش نیمه زبر (متوسط) پرداخت رنگ 500 میلی لیتری سوناکس Sonax Paintwork Gloss 500 ml
موجود نیست
پولیش نیمه زبر (متوسط) طوسی (گری) 500 میلی لیتری ترتل واکس Turtle wax polish Plus Magic-Grey 500 ml
موجود نیست


دیدگاهها
حذف فیلترهاهیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.